90
+7 (846) 931-02-99
Call back
export@medhim.net

İHTAMOL, KOZMETIK KALITE

İhtamol (WSSO – sodyum tuzları ve DSSO – amonyum tuzları) Doğal kaynaklı ve iyi tolere edilebilir çok fonksiyonlu bileşimine bağlı olarak kozmetik formülasyonda farklı sunumlara sahiptir. Dermatolojik olarak problemli deri tedavisi için kullanılır: saç kepeği, saç derisi uyuzu, akne, egzema, sedef hastalığı. Kozmetikte kullanılan bazı İhtamol preparatları:

  • Şampuan - saç kepeği ve saç derisi uyuzu durumlarında;
  • Duş jeli - vücut derisini canlandırmak ve tazelemek için;
  • Sabun - dermatolojik olarak problemli ciltleri temizlemek ve tedavi etmek için uygulanır;
  • Jel - akneye yatkın yağlı cilt ve iltihaplı deri tiplerinin tedavisi için uygundur;
  • Vücut sütü - özellikle problemli cilt tiplerinde, vücut derisinin tedavisi için kompleks;
  • El kremi - bir ortamdaki bakteri oluşumunun artmasıyla çalışma süresince elleri korumak için;
  • Ayak kremi - varis bölgesindeki hassas ağrılı bölgeye, merhem uygulanması tavsiye edilir;
İHTAMOL ETKİSİ İHTAMOL BELİRTİSİ İHTAMOL ÖZELLİKLERİ
1AntiflojistikSubakut ekzema – atopik ekzemaTahriş etmez
2AntibakteriyelSedef hastalığının akut döküntüsü – psoriazis vulgarisDüşük duyarlı güç
3AntiseboreikAşırı yağ salgılama – seboreik dermatitKolay uygulama
4MantarkıranLiken planusCildi ışığa duyarsızlaştırır
5AntiekzemaPitiriyazis rozea GibertCilt tarafından iyi emilir
6AntiseptikAkne vulgaris, rozasea, perioral dermatit, eresipel, pyodermiİyi tolere edilir
7Anti-iritasyonDermatomikozlarUzun süre kullanım insan vücuduna zarar vermez
8AnaljetikKangren
9Antimitotik/antipsöriatikJinekolojik durumlar
10Kan dolaşımını uyarmak